Нови продукти - легло и матрак Nuvola на изложение IMM, Германия

Иновация и удобство в едно – TED BED

След представянето си на двата международни форума Heimtextil и IMM в Германия, производителят на легла и матраци ТЕД се подготвя и за най-голямото събитие в областта на мебелната индустрия в България – СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ 2019.

PowerStrip – ултра тънък и стилен модулен разклонител

Имате нужда от повече USB-портове? Искате по-добър WiFi сигнал в отдалечени помещения? Искате да контролирате дистанционно осветлението си, с телефона например? Да! Просто добавете подходящия модул към PowerStrip Modular на Allocacoc. Как работи ли? Посетете Техномебел от 26 до 30 март в Интер Експо Център.

Спестете място с уникален контакт в контакта

Повечето кухненски плотове са отрупани с най-различни уреди, от блендери до кафемашини, но обикновено контактите не достигат. Благодарение на PowerCube от Allocacoc получавате пет допълнителни гнезда.

ФИЛМАР 74 зае първо място в конкурса Българска мебел на годината от посетителския вот

Вотът на посетителите на Техномебел и Светът на мебелите постави на първо място в конкурса Българска мебел на годината за 2018 г. компания  ФИЛМАР 94 с маса „String“. Тя бе отличена в последния ден на изложенията – 28 април. 

Управителят на Интер Експо Център Ивайло Иванов откри дискусионния форум „Дизайнът среща интериора“

С приветствено слово управителят на Интер Експо Център откри международната конференция „Дизайнът среща интериора“. Дискусионният форум се проведе в рамките на Техномебел и Светът на мебел по инициатива на сп."Идеален дом" и в."24 часа". Изложенията се разполагат в шестте зали на изложбения център от 24 до 28 април. На площ от близо 15 000 кв.м. своите щандове са разположили над 190 български и чуждестранни компании. Изложенията се организират съвместно от Интер Експо Център и Браншовата камара на дървообработващата и мебелна промишленост (БКДМП).

Раздадени бяха наградите „Българска мебел на годината“ за 2018г.

На тържествена церемония, в рамките на провеждащите се в Интер Експо Център изложения Техномебел и Светът на мебелите, бяха наградени участниците в конкурса „Българска мебел на годината“ за 2018г. Наградите на осмото му издание бяха връчени от Зам. министър на икономиката – г-н Александър Манолев и арх. Петър Торньор - председател на експертното жури на конкурса.

GS Строймаркет и Некрато са наградените за най-добри щандове на Техномебел и Светът на мебелите

Изпълнени до краен предел зали и креативни щандове, разположени на обща площ от над 14 500 кв.м. Това е обстановката, в която от 24 до 28 април се провеждат Техномебел и Светът на мебелите. За втора поредна година те излъчиха носители на наградата „ЩандЪТ“, отличаваща креативността в дизайна на фирмените щандове.

Поглезете сетивата си с фотьойла с електрически релакс механизъм SELENA LUX от „Биттел“ ЕООД

„Биттел“ ЕООД е един от изложителите, които за първи път се включват в „Светът на мебелите“. По време на изложението, на щанд с площ над 130 м2, фирмата ще представи цялостни решения и концепции за обзавеждане на дома и офиса, обединени под запазената търговска марка на фирмата – Carmen.

Автентични текстури, цветове и дизайн на щанда на КРОНОШПАН

Разнообразие от продукти и материали за мебелната индустрия, характеризиращи се с автентични текстури, цветове и дизайни. Това ще видят на щанда на фирма КРОНОШПАН посетителите на Техномебел.

ИВ ЕЛ предлага нов повдигащ механизъм с разнообразно приложение

Техномебел 2018 ще бъде мястото, на което фирма ИВ ЕЛ ще представи новото си предложение - повдигащия механизъм TOP STAY от DTC. Той е създаден от световния производител на мебелен обков DTC и е предназначен за единични врати.

,,Бибтекс‘‘ представя последно поколение текстил за външна употреба

Фирма Бибтекс пренася на българска земя висококачествен испански текстил за външна употреба – колекция Капри тефлон и Наполи тефлон. Неговата премиера се състоя в началото на годината в рамките на международното изложение Хаймтекстил, Германия. Сега той ще бъде представен на изложение Светът на мебелите.

За първи път в България – пирогарнитната мивка PYRROS от PYRAMIS

Ежегодно Техномебел създава условия и неповторима атмосфера за представяне на иновативни продукти за пазара. На тазгодишното издание Пирамис България представя за първи път у нас пирогарнитната мивка PYRROS.

Стената, която придоби индивидуален характер с декоретивните панели ADEXPAN от БРАНГАБА

Стената не е просто част от конструкцията на помещението. Тя не е даденост, а е с основно значение за придаване на характер на пространството. За придобиването на уникален характер на стената и нейното правилно аранжиране, посетителите на Светът на мебелите ще открият декоративните панели за стена ADEXPAN  от фирма БРАНГАБА .